Det beste stedet for oddstipping

Å finne det beste stedet for å sette din tippelapp har aldri vært enklere, men samtidig har det heller aldri vært vanskeligere. Med utallige muligheter kan du nå få nøyaktig det du ønsker fra en tippeside, og her skal vi presentere vårt foretrukne alternativ.

Alle har forskjellige krav til deres favorittside, men det vi legger til grunn for denne anbefalingen er konkurransedyktig odds, spillmarked, bonuser og generell brukervennlighet av siden – og resultatet gir bet365 som vinneren.

Odds

Bet365 har nemlig strålende odds på alle kamper og alle spillmarked, og du kan sammenlikne odds på de største spillselskapene her. Det er et av de største spillselskapene i verden, og har dermed muligheten til å tilby den best mulige oddsen for deres brukere. Jo bedre odds du får på enkeltkamper, jo større blir utbetalingen, og til nå har ikke denne spillsiden skuffet!

Skjermdump fra bet365, vinneren av vår kåring.
Skjermdump fra bet365, vinneren av vår kåring.

Spillmarked

Det er ikke alle som liker å kun spille på hjemmeseier, uavgjort eller borteseier, vi for eksempel foretrekker å se litt dypere inn i enkeltkamper, som for eksempel «Over/under antall mål», «Asian handicaps» osv, og vår foretrukne spillside leverer varene så til de grader også der. Ikke bare er oddsen strålende, men antallet spillmarked er fantastisk!

Liveodds er også viktig for oss, og deres livetilbud er fantastisk både med tanke på brukervennlighet, odds og spillmarked.

De er også flinke til å tilby odds og mange marked på de mest finurlige kampene, og ikke bare Premier League, La Liga, Champions League og Bundesliga. De har en rekke marked på både brasiliansk fotball, japansk fotball og det du måtte ønske å tippe på!

Bonuser

Som alle andre spillselskap har også bet365 en registreringsbonus, samt andre bonuser og kampanjer på enkelte arrangementer. Bonusene deres er konkurransedyktige og gir deg god verdi for pengene du satser. Det er med andre ord ingenting å utsette på bet365 sitt bonustilbud!

Brukervennlighet

Å navigere på siden deres er enkelt som bare det. Når du skriver inn nettadressen så kommer du direkte til der spenningen skjer. Med få tasteklikk kan du dermed ha satt din tippelapp. En enklere side å bruke har ikke vi sett, hvertfall.

Et annet pluss med bet365 er at de har noen funksjoner som ikke alle andre spillsider har. De har blant annet en nyhetsside, som du kan sjekke ut her, samt radiokommentering dersom du ikke har muligheten til å se kampen på TV. Sammenlagt gir det dermed deg de beste forutsetningene for å treffe riktig på dine spådommer i en kamp, og du kan dermed vinne store penger!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *