Hvorfor alle bør ha et kredittkort

Etter min mening bør alle få seg et eller flere kredittkort. Så lenge du ikke er av dem som bruker opp all ledig kreditt med en gang du får tak i den så vil det lønne seg med et kredittkort. Med et kredittkort kan du oppnå gode rabatter, utsette betalingen i 30 til 50 dager og få andre fordeler som reiseforsikring og avbestillingsforsikring. I tillegg til dette får du god oversikt over alle butikk kjøp og kan skille det fra vanlige regninger. På fakturaen/regningen fra kredittkortselskapet ditt vil du også se om det eventuelt er gjort noen feil. Det kan være dobbeltbetalinger eller at du har betalt for noe du ikke har fått. Da kan du rette det opp i samarbeid med kredittkortselskapet ditt før du betaler regningen.

Kredittkort er egentlig bare en annen måte å betale på enn med vanlig bankkort. Du bruker andres penger og betaler disse tilbake etter den rentefrie perioden, eller kan utsette betalingen etter eget ønske over den tiden du selv vil. Du må bare huske på å betale minstebeløpene så du ikke får purring.
Om du driver din egen bedrift kan det i følge www.kredittkortinformasjon.no være lurt å gå til anskaffelse av et kredittkort. Et kredittkort for ditt eget firma vil gi deg en svært god oversikt over hvor mye penger du bruker. Hos Kredittkortinformasjon.no kan du lese flere tips om akkurat dette.

For å få et kredittkort må du finne et som du kan ha lyst på. Du finner dem enkelt på internett hvor det finnes oversikter over fordeler og ulemper med de forskjellige kortene. Når du har valgt deg et kredittkort så er det bare å fylle inn i et skjema på internettsiden til kredittkort tilbyderen og se om du blir godkjent eller ikke. Har du betalingsanmerkninger og/eller ingen jobb får du dessverre ikke muligheten til det. Har du derimot en normal jobb og ingen betalingsanmerkninger vil du få kortet godkjent og sendt ut i posten i løpet av få dager.

Når du har fått kortet ditt, kommer det som regel med en brosjyre med diverse tilbud som du kan benytte deg av. Er det noe som frister og du uansett skulle kjøpe er det en perfekt måte å få spart noen kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *